top of page

A B O U T  M E

(slovenski prevod spodaj)

All started in Secondary school for pharmacy, cosmetics and health care. Beside my interest in skin types (also makeup application based on different skin types), I spent a lot of my free time painting, but I suppose I switched streched canvas for a 3D shape canvas - the face. 

In 2017 I gained my professional knowledge at Carpus makeup centre and in BARDO School of makeup a year later. My opinion is that you can never have enough knowledge to stop learning, so I am still attending workshops of Slovenian and foreign makeup artist (Empera makeup artist, Jos Brands…), exploring and researching in the field of cosmetics and I also love to assist makeup artists who have been already established in film industry. For the past few years I have been able to gain my work experience on domestic and foregin TV Series, commercials, movies and spots. I also worked on lots of editorials. 

I believe in natural beauty and not covering it with tons of makeup. I always want to emphasize the beauty on each individual and find a common path to make them feel good in their own skin. 

IMG_8735-modified_edited.png

Do you want to get to know me and my work better?

Follow me on instagram where I share my life as a makeup artist.

IMG_1230-modified.png
IMG_1229-modified.png
IMG_0534 edited-modified.png
Screen Shot 2021-11-03 at 18.42.41-modified.png
Screen Shot 2021-11-03 at 18.42.49-modified-2.png
gr2KCR8E-modified.png
IMG_1579-modified.png
0FF4F57E-0400-4AF8-84C8-0280C1AC0FD8-modified.png
WuQvRyH8-modified.png

O  M E N I

Moja pot ličenja se je začela spontano v srednji kozmetični šoli. 
 
Poleg celotnega zanimanja za različne tipe kože (in temu primerne uporabe ličil), sem veliko večino svojega časa namenila slikanju in očitno sem vso to ljubezen le prenesla na 3D obliko platna, na obraz. 
 
Profesionalno znanje sem leta 2017 pridobivala v Carpus makeup centru in leto za tem v BARDO school of makeup. Ker sem mnenja, da nam znanja nihče ne more vzeti in da ga nikoli ni preveč, se še vedno redno udeležujem izobraževanj slovenskih in tujih makeup artistov (Empera makeup artist, Jos Brands…) in raziskujem tudi na področju same kozmetike, poleg tega pa še vedno zelo rada asistiram in pomagam makeup artistom, ki že dalj časa delujejo na tem področju. 
 
Zadnji dve leti sem imela priložnost svoje izkušnje pridobivati na tujih (Italija) in domačih TV serijah, reklamah, filmih, videospotih, prav tako pa tudi na raznih editorialih. 
 
Sama prisegam na naravno lepoto in ne zakrivanje le-te. Od nekdaj sem na ljudeh želela z ličili poudariti njihove prednosti in skupaj z njimi najti pot, da se v svoji koži počutijo najboljše. 
 

 

160070635622746541.png

Če si želite spremljati moje delo in me na ta način še bolje spoznati, pa lahko kliknete follow na mojem instagram profilu.
 

bottom of page